Gräsklippare - Grönytor ATV

Våra slaghackar, betesputsar och kantklippare för ATV och fyrhjuling används för att klippa större betesytor och gräsmattor där en vanlig gräsklippare inte räcker till. Beroende på vad du ska klippa finns det flera alternativ att välja mellan.

För tuff vegetation är det bra att använda en slaghack som är utrustad med hammarslagor och som slår sönder gräset istället för att skära av det. För mindre ytor eller betesputsning passar en betesputs bättre eftersom den klipper med knivar. Behöver du klippa runt huset, under stängslet eller runt träd passar en kantklippare bäst. Kantklipparen är utrustad med trimmertråd och fjädrar automatiskt undan när den stöter på ett hinder.

Genom att klippa ner gräset på dina marker och runt din gård ser du till att växtligheten inte avstannar. Gräs som får växa fritt utan att det betas av eller klipps ner blir högt, oönskat ogräs. Genom att kontinuerligt klippa gräs- och betesytor ser du till att hålla vegetationen i en ständigt växande fas. För de ytor som inte betas ner ordentligt kan man med fördel klippa ner och skapar därigenom foder för dina djur.

Flera av våra slaghackar är utrustade med Kellfri’s mönsterskyddade lucka som minskar uppkomsten av gräshögar under kåpan. Luckan ser också till att ge en bättre och jämnare spridning av gräset. Därmed sparar du både bränsle och minskar slitaget på remmar och annan rörlig utrustning som finns innanför skalet på slaghackan. Luckans design gör att du med fördel även kan öka hastigheten vid körning jämfört med en slaghack utan lucka.

Hos oss hittar du kraftiga slaghackar för tuffare vegetation, smidiga kantklippare för effektiv klippning runt din gård och betesputsar för dina betesmarker.

Alla våra klippmaskiner har flera anpassningsmöjligheter och är av kraftig konstruktion som skyddar maskinens alla rörliga delar men samtidigt är lätta att komma åt för rengöring. Alla klippare dras av en ATV eller fyrhjuling och är utrustade med justerbara dragstänger som enkelt kopplas på och passar de flesta ATV- och fyrhjulingar.

Läs mer

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Kantklippare ATV
  Kantklippare ATV
  6 690 kr

  Smidig kantklippare till ATV/fyrhjuling. Klipper effektivt runt stolpar och liknande.

 2. ATV-Klippare Frontmonterad
  ATV-Klippare Frontmonterad
  16 000 kr

  Frontmonterad slaghack med sidoförskjutning för ATV.

 3. Slaghack ATV XL med lucka, 1,5 m
  Slaghack ATV XL med lucka, 1,5 m
  29 390 kr

  Starkaste slaghacken till ATV i Norden, 150 cm och med baklucka.

 4. Slaghack ATV med lucka, 1,2 m
  Slaghack ATV med lucka, 1,2 m
  16 390 kr

  Slaghack med lucka för ökad hastighet och dubbelinfästning för drag.

  Tillfälligt slut
  För leveransbesked, kontakta en säljare på 0511-242 50.
 5. Slaghack ATV med lucka, 1,5 m
  Slaghack ATV med lucka, 1,5 m
  20 590 kr

  Effektiv slaghack till ATV med hammarslagor och lucka.

  Tillfälligt slut
  För leveransbesked, kontakta en säljare på 0511-242 50.
 6. Betesputs ATV
  Betesputs ATV
  16 090 kr

  Kraftig betesputs till ATV/Fyrhjuling med en 16 hk bensinmotor och elstart.

  Tillfälligt slut
  För leveransbesked, kontakta en säljare på 0511-242 50.

6 Varor

Per sida
Fallande ordning