Sågverk

Kellfri’s sågverk är praktiska för dig som vill eller behöver såga ditt eget virke. Våra sågverk är smidiga och praktiska, och finns både som el – och bensindriven, beroende på vilken behov du har.

Med ett sågverk kan du enkelt lägga sågsnitt som ger dig både block och brädor. Med rälssektioner som enkelt byggs ihop till önskad längd kan du själv styra virkestjockleken på dina brädor. Virket hålls fast stabilt och säkert med sågverkens tillhörande tvinghake. Våra sågverk är dessutom utrustade med vattenkylda sågband, som tack vare detta ger sågbanden en längre livslängd.

Vårt motordrivna sågverk drivs med 4-takts-bensin är anpassat för att du ska kunna förflytta det och använda direkt på plats, vare sig det är i skogen eller hemma på gården. Har du inte tänkt att flytta ditt sågverk är vårt eldrivna sågverk att rekommendera.

Behöver du såga extra långt virke?

Om du behöver såga till extra långt virke kan du alltid köpa till vår rälsförlängning som enkelt bultas samman med ditt sågverk och ger dig hela två extra meter. Rälsförlängningen är försedd med ställbara fötter så att du ska kunna såga med precision. Förlängningarna är påbyggbara så att du ska kunna förlänga ditt sågverk ytterligare.

Läs mer

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Sågverk eldrivet
  Sågverk eldrivet
  34 690 kr

  Tyst och miljövänlig drift med eldrivet sågverk.

 2. Sågverk
  Sågverk
  31 490 kr

  Smidig bandsåg med rälssektioner som enkelt byggs på för önskad timmerlängd.

 3. Rälsförlängning sågverk
  Rälsförlängning sågverk
  4 490 kr
  Rälsförlängning till sågverk

3 Varor

Per sida
Fallande ordning